Baden

Ben je op zoek naar een bad? Wij kunnen jouw badkamer ontwerpen met het ideale bad naar jouw wensen. Ga je voor een duo bad, ruimtebesparend bad of extra lang bad?

Kom langs in onze showroom en laat u adviseren over welk bad het beste past in jouw situatie. In onze showroom kunnen we u diverse baden tonen en kun je proef liggen in één van onze baden.

Met een bad in je nieuwe badkamer, kun je heerlijk ontspannen in je eigen huis. Even lekker bijkomen na een drukke dag in een warm bad.

We verkopen baden van ons eigen Bad in Beeld merk maar ook van merken zoals Sealskin, Villeroy en Boch, Sphinx en Bruynzeel. Alle baden kunnen worden voorzien van diverse soorten (luxe) whirlpoolsystemen en verlichting.

Even wegzakken in een dampend bad vol schuim is pure verwennerij. Helemaal als het buiten koud en nat is!

Een warm bad kun je het beste ’s avonds nemen, ter voorbereiding op een goede nachtrust. Zo val jij rozig van de warmte en heel ontspannen in slaap. Wist je trouwen dat dee ideale temperatuur van het badwater is 36 tot 38 graden?

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen