Bron

No-nonsense, hoogwaardige kwaliteit en altijd actueel – Bron maakt badkamerdesign en A kwaliteit voor iedereen toegankelijk. Jouw complete badkamerinrichting vind je bij elkaar bij Bron; van accessoire tot douchewand. Zo kun jij je ontspannen en tot jezelf komen in de veilige omgeving van jouw Bron badkamer.

De ideale badkamer van Bron

Of je nu de ruimte hebt voor een grote inloopdouche en een ligbad, of juist opzoek bent naar een compacte douche-oplossing, bij Bron slaag je gegarandeerd. Jij bepaalt de stijl en met de oplossingen van Bron vul je -samen met jouw Bad in Beeld Tegel Allure specialist- je badkamer tot droombadkamer.

En wat je woonsituatie ook is, met de StyleLook badkamer, die compleet is ingericht vanuit het assortiment van Bron, kun jij gegarandeerd luxueus douchen. De regendouche, thermostaat en glijstang zijn efficiënt geïntegreerd in één geheel. Voor een praktisch gebruik van de ruimte met toch een heel royale douchebeleving.

De perfecte tegel bij jouw droombadkamer

Met de tegels van Bron kun je ook zeker slagen voor jouw ideale badkamer. In het zeer ruime assortiment zit altijd wel een tegel van jouw smaak. Niet voor niets is Bron het huismerk van Bad in Beeld geworden. Hierbij gaan kwaliteit en design gaan hand in hand.

Doordat de tegels van Bron steeds verder doorontwikkeld worden, want de ideale klantbeleving blijft voorop staan. Daarbij lopen ze bij Bron graag voorop als het gaat om mooie en praktische oplossingen met keramische tegels.

Jouw Bad in Beeld specialist bij Tegel Allure in Breda geeft graag advies over deze mooie en veelzijdige tegels.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen