Cottoceramix – Een Reis van 15 Jaar vol Inspiratie

Al meer dan een decennium lang reist Cottoceramix de wereld over, op zoek naar de meest bijzondere wand- en vloertegels. Deze tocht heeft ons geleid naar de idyllische ateliers en familiebedrijven verspreid over landen als Spanje, Italië en Engeland. Het zijn deze plekken waar ambacht, liefde en toewijding voor het vak nog hand in hand gaan. Onze ontdekkingsreis resulteerde in een uitgebreide collectie, variërend van handgemaakte kunstwerken tot moderne, strakke designs. Of je nu op zoek bent naar patroontegels of tegels in de meest sprekende kleuren, bij Cottoceramix vind je ze allemaal.

Van Ons Magazijn naar Jouw Ruimte

Centraal gelegen in Weesp, ligt ons indrukwekkende magazijn van 1500 m2. Vanuit dit knooppunt leveren wij dagelijks onze unieke tegels door heel Nederland. Hoewel wij zelf geen showroom hebben, zijn onze exclusieve tegels te bewonderen en te verkrijgen via ons uitgebreide dealernetwerk. Zij fungeren als onze ambassadeurs en presenteren onze collectie met dezelfde passie waarmee wij onze tegels selecteren.

Partnerschap met Bad in Beeld

Samenwerken met partners zoals Bad in Beeld stelt ons in staat om onze klanten een naadloze ervaring te bieden. Samen met een Badkamermeester kies je de ideale tegels uit voor jouw specifieke project, of dat nu je badkamer, toilet, keuken of een andere ruimte is. Daarna zorgen wij ervoor dat jouw gekozen tegels op de afgesproken datum bij je thuis worden geleverd. Zo garanderen we niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook een vlotte en efficiënte service.

Ontdek de Wereld van Cottoceramix bij Bad in Beeld

De ware schoonheid en kwaliteit van een tegel moet je in het echt ervaren. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze unieke collectie? Bezoek dan de showroom van Tegel Allure in breda. Hier kun je onze tegels van dichtbij bekijken, voelen en je laten inspireren. Onze partners staan klaar om je te adviseren en samen de perfecte keuze te maken voor jouw ruimte. Laat je verleiden door de wereld van Cottoceramix en maak van jouw ruimte een echte blikvanger.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen