Sanibell, badkamermeubelen

Al sinds de jaren ’70 is Sanibell een gevestigde naam in de wereld van sanitair. Het bedrijf heeft zich niet alleen bewezen als importeur van keramisch sanitair voor de projectwereld, maar heeft ook een rijke geschiedenis in het ontwikkelen van complete badkamermeubelen. Deze worden onder verschillende segmenten aangeboden, waaronder het eigen badmeubel merk Bliss, INK, IVY Proline, Basic Line en Online.

Dagelijkse luxe

De badkamermeubelen en wastafels van INK® bieden een bron van inspiratie voor het creëren van prachtige badkamers, waar comfort centraal staat in het dagelijks leven. Steeds vaker worden onze meubelen geïntegreerd in moderne badkamerontwerpen. De uitgebreide INK® collectie omvat diverse modellen, vormen en prijsklassen, en vormt het tastbare bewijs van doordachte ideeën en innovatieve technieken. Bij Tegel Allure in Breda vind je een uitgebreide collectie badmeubelen.

Ontstaan van IVY

De eerste vier series badkamerkranen zijn een feit. Met de hulp van klanten en de innovaties in het productieproces heeft IVY een prachtige collectie kunnen ontwikkelen. De kracht van samenwerking heeft een belangrijke rol gespeeld in dit gedegen ontwikkelingsproces. Als eerbetoon aan de relaties met klanten en leveranciers zijn de series kranen vernoemd naar het gevoel van verbondenheid: Bond, Pact, Concord en Tribe.

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen