Scandinavische trend in je badkamer

Ben je op zoek naar rust en ruimte in de badkamer? Dan is de Scandinavische stijl waarschijnlijk helemaal jouw ding! De minimalistische stijl wordt gekenmerkt door ruimtelijke vormgeving en de bijpassende lichte kleuren.

In combinatie met lichte houttinten zorgt dat voor een aangename sfeer in de badkamer.

De wastafelcombinatie als blikvanger

Wanneer je je voor de nieuwe badkamer laat inspireren op de Scandinavische levensstijl, dan kies je natuurlijk voor een fraaie combinatie van badmeubel en een wastafel of opzetkom. Dan kom je al snel uit bij de badkamerserie INK van Sanibell. Deze uitgebreide serie omvat verschillende modellen wastafels gemaakt in verschillende prachtige porseleinen uitvoeringen.

Op die manier is er altijd een meubel en wastafel dat past in jouw budget en smaak. Ook voor een bijpassende onderkast -verkrijgbaar in de afmetingen tussen 60 en 180 cm- heb je voldoende keuze. De verschillende kleurmogelijkheden maken het mogelijk om jouw badkamer verder te personaliseren.

Het perfecte bad voor jouw badkamer

Natuurlijk wil je jouw Scandinavische badkamer voorzien van het perfecte bad. In de Luv-serie van Duravit vind je een mooi ruim bad dat in elke badkamer een echte blikvanger is. Deze combinatie van Scandinavisch design met tijdloze elegantie kenmerkt zich door mooie details en nieuwe kleuren. De unieke vormgeving is mogelijk geworden door het hoogwaardige DuraCeram®-keramiek.

Het klassiek ogende bad is voorzien van de laatste technieken en kan zelfs worden uitgerust met een Bluetooth compatibel geluidssysteem.

Mocht je niet de ruimte hebben voor een vrijstaand bad, dan kun je ook kiezen voor de ‘back-to-wall’-uitvoering, zodat je wel de looks van een vrijstaand bad hebt, maar ook een optimale invulling van de ruimte kunt realiseren.

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in de showroom van Tegel Allure in Breda.

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen

Ontspan in een natuurlijke omgeving

Nieuw in het assortiment van sanitairproducent Regn is een douchewand met aluminium profielen voorzien van een houtkleur. Het royale frontpaneel -gemaakt van 5 mm dik veiligheidsglas, voorzien van een anti-kalkbehandeling- wordt door een muurprofiel en een stabilisatiestang stevig op de plek gehouden.

De montage van deze douchewand biedt ruimte voor flexibiliteit, waardoor er op elke ondergrond een perfecte afscheiding tussen het natte en droge deel van de badkamer ontstaat.

De tegels vormen de basis

Dankzij het uitgebreide assortiment tegels van Tegel Groep Nederland kun je altijd de perfecte tegel voor jouw Scandinavische look vinden. Dankzij een pure en sobere uitstraling en zachte kleuren en warme materialen creëer je jouw perfecte komt-tot-rust-badkamer.

Met de tegels van TGN vind je de neutrale tegels, waarmee je voor de juiste sfeer kunt zorgen. Of je nou voor traditionele vormen (vierkant of rechthoek) kiest, of wat complexere patronen (hexagon of visgraat).

Persoonlijk advies?

Wil je persoonlijk advies voor de beste oplossing in jouw woning? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag!

Plan je adviesgesprek Magazine aanvragen